Video – foto – web

Kanaljens.dk

Styrk din indre kanalje!


Kommentarer


  • Filosofien der forløser
    Filosofien om at få det bedste ud af de hændelser vi kommer ud for i tilværelsen, er en ikke ringe følgesvend. I stedet for at haste videre, er det ofte en mulighed at se på hvad der er det maksimale… Read more → The post Filosofien der forløser appeared first on Kanaljens.dk.

Retrolamper


Lampesamleren har en fin lille side om lamper fra overvejende 1950 – 60. Jo, lamperne er da til salg, men jeg har taget siden med fordi der også er informationer om producenter og designere, hvad der kan være ganske brugbart. Ikke mindst er der også et par morsomme “genfortolkninger” af gamle lamper. Jeg synter (som regel), at det er fint når der kan finde nye anvendelser for gamle/antikke effekter, – når nu antikviteter ikke er så voldsomt interessante og oppe i tiden (som de ellers fortjener).

Hvad med en lampe lavet af gamle glasnegativer – det er da nytænkning!

1 comment to Retrolamper

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>