Kanaljens.dk

Styrk din indre kanalje!


Kommentarer


  • Flygtning – en fed stillingsbetegnelse
    Flygtning fra Syrien scorer 12 taller efter kun at have været her i 17 måneder. Jamen det er da en rigtig god ting og tillykke til Mohammed som helt sikkert er en ung mand med en fremtid for sig i… Read more → The post Flygtning – en fed stillingsbetegnelse appeared first on Kanaljens.dk.

Retrolamper


Lampesamleren har en fin lille side om lamper fra overvejende 1950 – 60. Jo, lamperne er da til salg, men jeg har taget siden med fordi der også er informationer om producenter og designere, hvad der kan være ganske brugbart. Ikke mindst er der også et par morsomme “genfortolkninger” af gamle lamper. Jeg synter (som regel), at det er fint når der kan finde nye anvendelser for gamle/antikke effekter, – når nu antikviteter ikke er så voldsomt interessante og oppe i tiden (som de ellers fortjener).

Hvad med en lampe lavet af gamle glasnegativer – det er da nytænkning!

1 comment to Retrolamper

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>