• Fetish – i begyndelsen var ordet
    Fetish betyder egentlig “tryllemiddel” Henviser egentlig til at en genstand besidder kræfter ud over sin fysiske fremtræden. Blev oprindelig brugt i religiøse sammenhænge, hvor en genstand blev tilført egenskaber som afspejlede et aspekt af det guddommelige, som kunne stimulere ejeren/brugeren… Read more → The post Fetish – i begyndelsen var ordet appeared first on Kanaljens.dk.

Retrolamper


Lampesamleren har en fin lille side om lamper fra overvejende 1950 – 60. Jo, lamperne er da til salg, men jeg har taget siden med fordi der også er informationer om producenter og designere, hvad der kan være ganske brugbart. Ikke mindst er der også et par morsomme “genfortolkninger” af gamle lamper. Jeg synter (som regel), at det er fint når der kan finde nye anvendelser for gamle/antikke effekter, – når nu antikviteter ikke er så voldsomt interessante og oppe i tiden (som de ellers fortjener).

Hvad med en lampe lavet af gamle glasnegativer – det er da nytænkning!

1 comment to Retrolamper

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>