Dansk presset glas af Michael Bloch

001
Michael Bloch’s bog om presset glas må siges at have været længe ventet, så er det jo rart at det er en absolut erfaren ekspert på området, som har begået den. Presset glas er i de senere år blevet voldsomt eftertragtet som samlerobjekter, hvor det får år tilbage blev betragtet nærmest lidt nedværdigende i forhold til ’gamle’ glas. Det må siges at have ændret sig, hvilket nok ikke mindst skyldtes den entusiasme de mange samlere og ikke mindst forfatteren har lagt for dagen. Bogen er vel illustreret og beskrivelsen af de forskellige emner kædet sammen med  den grundige beskrivelser af de forskellige glasværkers historie og produktion, er absolut anbefalelsesværdig. Er man til presset glas er det selvfølgelig en bog der hurtigst muligt skal hjem i reolen.

9 thoughts on “Dansk presset glas af Michael Bloch

 1. Dansk presset glas af Michael Bloch
  Kan denne bog skaffes

  Mvh Johnny Bechmann

 2. dansk presset glas af Mickael bloch
  kan den skaffes nogle steder har prøvet mange steder men den er udsolgt

  1. Nej det har jeg ikke vil gerne købe hvis den er billig til salg ??????????

 3. nej det har jeg ikke jeg vil meget gerne købe den sender du et konto nr og hvad pris du vil have for bogen plus forsendelse

  mvh Lars torp

 4. Prøver lige her – er det muligt at købe bogen – presset glas 1850-1950 af M.Block ? Nogen som kender en der har en til salg – sådan for rimelig penge ??
  mvh
  Hanne Skjødt

 5. Det er godt nok længe siden der er skrevet her, men prøver alligevel. Jeg søger efter Dansk presset glas af Michael Bloch, men den er desværre udsolgt fra Forlaget. Nogle der kan hjælpe mig?
  Mvh Tina Stenfedt

 6. Jeg har lige søgt på antikvariat.net – ingen antikvariater har den, så det bliver nok svært. Har du et specifikt spørgsmål vil jeg da gerne prøve at besvare det. Mvh Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.