Second Hand bøger er for mange en del af livsstilen.

Second Hand og antikvariske bøger på voresbøger.dk
Hvad kan man ikke finde af klenodier hos antikvarer og loppemarkeder?

Den spændende jagt på Second Hand klenodier.

I min verden er der en væsentlig forskel på at købe fra boghandlernes hylder, hvor alle jo kan gøre det (ikke at jeg aldrig gør det) – og så til at finde klenodier man har søgt længe, hvor måske oplaget er udsolgt eller meget begrænset.

At gå på jagt i antikvariaternes bogkasser er (desværre) blevet lidt afløst af det store udbud på internettet.
Glæden ved at finde en spændende bog man har søgt efter, er dog heldigvis ikke blevet mindre, selv om man må undvære den lidt karakteristiske duft af de gamle bøger der som regel forefindes i et antikvariat.
Jeg har handlet og samlet på second hand og antikvariske bøger det meste af min efterhånden lidt længere tilværelse og vil som pensionist på ingen måde undvære at have hænderne i kasser med gamle bøger.

Forandringens vinde blæser også i boghandelen

Handelen med brugte bøger har ligesom handelen med antikviteter de senere år undergået en markant forandring.
Bøger der var attraktive for 20 år siden har ofte mistet deres betydning. Et eksempel er de mange opslagsbøger man som handlende eller samler ud i brugte effekter var nødt til at erhverve for at have den nødvendige viden.
Nu søges der i første omgang på internettet og først hvis det ikke findes der, begiver man sig hen i bogreolen.
Megen viden er dog gået tabt da oplysninger på internettet ofte er meget nutidigt relateret, så det er da heldigvis stadig relevant at have lidt af den type bøger på hylderne.

Second Hand bøger er da heldigvis stadig nødvendige – og hyggelige at finde!

Vi sælger da også lidt ud fra kasser og reoler på loftet!

En af de helt store fornøjelser det har været at handle med Second Hand bøger og effekter, er helt klart alle de forskellige mennesker man kommer i kontakt med.
Som boghandlende er det altid muligt at finde samtale emner og måske fælles interesser, hvilket har bragt mange berigende samtaler – hvor man ofte helt glemmer at der også skal handles.
Den glæde har jeg heldigvis stadig i et vist omfang på voresbøger.dk hvor vi sælger bøger der i indskrænkningens navn er besluttet at skulle til en ny ejer, som forhåbentlig vil finde samme fornøjelse ved læsningen som vi har haft.

Vil du se hvad der er på lager lige pt. så klik ind på voresbøger.dk

voresbøger sælger second hand og antikvariske bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.