Tekno legetøj

Nu fandt jeg jo lige en imponerende side om Teknolegetøj. Et eller andet sted gemmer de fleste hankønsvæsener født før 1965 vel et par minder om et eller andet stykke legetøj af mærket Tekno. For mit vedkommende kan jeg i hvert fald huske at der skulle spares en del sammen af lommepengene for at få råd til et sådan klenodie. (Jeg kan ikke andet end tro at mange af en yngre generation end min, har manglet den glæde endelig at stå med det eftertragtede stykke legetøj i hånden efter at have drømt om det i længere tid – måske glæden er den samme med et playstation spil, men jeg tvivler).
Siden teknobil.dk er meget omfattende, en stor privat samling, mange oplysninger, salg af reservedele og legetøj. Lur mig om ikke den er lavet af en person der har oplevet den glæde endelig at stå med et stykke kvalitetslegetøj i hånden, som IKKE VAR AF PLASTIC. Jeg syntes at glæden fremtræder af siden og det har vi brug for i vores fortravlede, kommercielle hverdag. Flot side.

Vil dog også lige nævne en side med historien bag Tekno, lidt om at være arbejdsdreng på Tekno, en samler af Tekno og endnu en.

One thought on “Tekno legetøj

  1. Dejligt – jeg bliver så glad når der er nogen, som påminder om værdien af kvalitetslegetøj – forventingen og oplevelsen der varer.

    MVH Malou

    http://www.creakids.dk – Babylegetøj & Børnelegetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.