Polering af møbler.

Centurio
Der findes en mængde midler til polering af lakerede møbler. Ofte har jeg haft et møbel som egentlig var pænt nok, men hvor det alligevel godt kunne have gavn af et ekstra løft. Har jeg så været meget energisk og poleret det med masser af knofedt har jeg i mange år brugt midlet Centurio (den lyserøde). Jeg har prøvet en del andre midler for år tilbage, mange af dem rensede ikke i bund men flyttede blot rundt på snavs og fedt og jeg endte op med at Centurio virkede bedst til mit brug. Der findes helt sikkert andre fremragende midler som andre har fundet lige så anvendelige og der kommer jo også hele tiden nye til, hvorimod Centurio har været fremstillet i mange år og må vel således siges at være gennemprøvet (nej, jeg får ikke nogen form for provision eller reklamehonorar), men det virker efter hensigten.
Jeg vil lige nævne at det sagtens kan anvendes efter tidligere nævnte oliebehandling, blot skal man sørge for at olien er tørret grundigt af.
Købes i byggemarkeder og hos farvehandleren.

One thought on “Polering af møbler.

  1. Hej min far har et egetræ bord der er kommet nogle mørke pletter i bordet. Hvad gør jeg ? Skal det bare ha olie eller hvad virker bedst. Håber du har et godt råd m.v.h. emil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.